Ved elven

Igjen en fantastisk roman av John Hart. Jeg har lest hans siste roman fra før, og det var da jeg oppdaget denne spennende forfatteren. «Brødrene fra Iron house» var kanskje hakket bedre en «Ved elven», men det var mulig jeg gjorde en liten tabbe da jeg i min iver i å lese mer fra Hart, hadde lydboken «Ved elven» i bilen samtidig som jeg leste «Løgnens konge» hjemme. Jeg klarte til tider å blande hovedpersonene, hendelsene og andre personer, våpen osv. i romanene, men nå har jeg lært, kun èn John Hart-roman av gangen.

Ved elven.

Ved elven.

Dette fordi Hart alltid har en mannlig hovedperson i sine romaner med et relativt anstrengt forhold til sine foreldre. Det er mye alkohol, våpen og kvinner med i romanene. Kanskje en typisk spenningsroman for menn, men like spennende for oss kvinner. Nå tar jeg en liten pause fra Hart og leser !»Det siste barnet» om en stund,  i alle fall må den vente til jeg er ferdig med «Løgnenes konge». Virkelig en spennende roman, meget godt skrevet.

Dette innlegget ble publisert i Bøker. Bokmerk permalenken.

2 svar til Ved elven

  1. Tine sier:

    Det kan fort bli forvirrende når en hører på to bøker av samme forfatter på en gang 🙂 Jeg liker denne forfatteren veldig godt 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s