Mørkets symmetri

Lydboken «Mørkets symmetri «av  Audrey Niffenegger lest av Anneke von der Lippe, og hun leser meget bra.   Dagbladet kultur skriver om forfattere som også er kunstnere.

Jeg har hatt den som lydbok i bilen. Den handler om liv og død, og det midt imellom. Den handler om mennesker med sine små og store problemer. Boken er artig, og jeg anbefaler den. Jeg har aldri lest noe av henne før, men forfatteren er en meget oppegående dame født i 1963 i Michigan, Amerika. I tillegg til sitt virke som utøvende billedkunstner og forfatter, arbeider Audrey Niffenegger som professor ved Columbia College Chicago Center for Book and Paper Arts. (Wikipedia) Hun har en egen nettside.

Mørkets symetri

Et amerikansk tvillingpar arver plutselig en leilighet ved Highgate-kirkegården i London etter sin tante – deres mors tvillingsøster – som de aldri har møtt. Betingelsen for arven er at foreldrene deres aldri får sette sine bein i leiligheten, og at arvingene ikke får selge den før et år er gått. Tvillingene – de nokså bortskjemte jentene Julia og Valentina på 21 år – flytter inn i leiligheten rett ved gravlunden. Snart viser det seg at det foregår uforklarlige ting i leiligheten. Er tante Elspeth likevel ikke stedt helt til hvile? Og hvorfor hadde moren deres og tvillingsøsteren hennes brutt all kontakt?(Bokklubben)

Det er mer mellom himmel og jord enn vi fatter, den er verd å høre på. Det er mye mer der ute; hun har skrevet bøker siden hun var veldig ung.

Hennes bok «Den tidsreisende kvinne» er filmatisert, og jeg har sett den, den var meget bra.

Dette innlegget ble publisert i Bøker, Filmer, Kunst og kultur. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s