Kristin Halvorsen besøkte jobben

Forleden kom Kristin Halvorsen på besøk til Solgården barnehage i Asker. I tillegg hadde  hun en lang hale med andre viktige personer etter seg, etter de igjen kom pressen – og så jeg.

Statsråd med følge

Vi syslet som vanlig med hverdagsaktiviteter. Jeg malte med noen barn, på lerret denne gang, og Kristin Halvorsen fikk en et lite maleri av oss, med et hjerte som et barn hadde malt. Det så helt naturlig ut, en liten bordaktivitet ved ti-tiden, og det var ute, så for vår del var det fint.

Mange kjente fjes

I tillegg kommer det mye postivit ut av det med statsrådsbesøk. Barnehagen blir ryddet og vasket. Blomster kommer på bordet, de voksne skjerper seg enda mer, så dette er bra for barna.

Nå skal det sies at i Solgården barnehage har vi allerede nådd målet med to pedagogoer på hver avdeling, så kvaliteten er høy, og det faglige miljøet stimulerende for alle. I tillegg ser vi at «assistentene» også er utdannet som barnepleiere, barn-og ungdomsarbeidere osv. Derfor er de så mye mer enn «assistenter», som egentlig er et litt merkelig ord.

Vår mellomleder og Kristin Halvorsen

Sist jeg møtte Kristin Halvorsen, ga jeg henne en rød drømmefanger, og etter det gikk alle drømmene hennes nesten i oppfyllelse, som hun sa. Denne gangen fikk hun som nevnt et maleri, og det var blått. Så vi får se hvordan det går etter valget. Valget er jo om to år for hennes del. Nå er det jo kommunevalg, og dette var jo ikke valgkampanje? Det handlet om mye mere alvorlige ting som har rammet landet vårt, eller?

Det blå maleriet til Kristin Halvorsen

Dette innlegget ble publisert i Barn og kunst. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s