Camilla Läckbergs «Isprinsessen» falt i vannet

Det var ikke isvann, men ca. 18 grader, det er vel det vannet har kommet opp i denne sommeren her nede i Kragerø. Plopp så lå boka i vannet. Jeg var nesten ferdig, den ble veldig våt. Men hva er det vi kjøper disse pocketutgavene for om ikke det er for at de skal tåle litt tøff behandling.

Läckberg i vannet

Fra bokomslaget til Camilla Läckbergs første kriminalroman fra Fjällbacka: Erica Falcks bestevenninne fra barndommen blir funnet død i badekaret, og Erica møter politimannen Patrik Hedström. Alexandra Wijkner blir funnet med oppkuttede pulsårer i badekaret i barndomshjemmet i Fjällbacka. Camilla Läckbergs første kriminalroman fra Fjällbacka.   Camilla Läckberg (f. 1974 i Fjällbacka) debuterte som krimforfatter i 2003 og har siden skrevet seks romaner om Erica Falck og Patrik Hedström. To av disse, Predikanten (2005) og Steinhuggeren (2006), er blitt nominert til Årets bästa svenska deckare. Camilla Läckbergs bøker er solgt i over to millioner eksemplarer bare i Sverige og er filmet av svensk TV. Levert av © DnBB AS

Jeg har bare lest Steinhuggeren (2006) fra før, og den var mye bedre. At boka falt i vannet, har nok sin grunn. Den ble ikke så viktig for meg. Til tider litt kjedelig, men grei båtlektyre, på stranda, i syden osv.

Mulig jeg gir Camilla en sjanse til om jeg trenger en lettlest krim, men hun kan ikke konkurrere med Larsson , Theorin, Nesbø eller andre krimforfattere jeg faller for. Men for all del, hun får jo mye god omtale også.

Anettes bokboble skriver om alle Camillas bøker, så titt her. http://anettesbokboble.blogg.no/1264424613_tyskerungen_av_camill.html

Vil dere lese mer om Camilla, har hun denne bloggen. http://blogg.camillalackberg.se/

Dette innlegget ble publisert i Bøker, Ferie og fritid. Bokmerk permalenken.

1 svar til Camilla Läckbergs «Isprinsessen» falt i vannet

  1. Tilbaketråkk: Svenske forfattere | Anniken Røils blogg

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s